Prljavi veš

" Volim je, ali nakon što sam sve saznao, moram je ostaviti

Već duže vrijeme po sarajevskim kuloarima mogu se čuti priče o razvodu Al'Dina i TV novinarke Arduane Kurić, …"

izvor : http://www.dnevniavaz.ba/showbiz/estrada/56868-arduana-prevarila-al-dina-uprljala-je-svoj-obraz-i-moje-prezime.html

Ja se samo mogu " diviti " muškarcu koji ovako javno kaže stvari koje će najvše u životu štetiti njemu i njegovoj djeci.

Šta je to Arduama tako strašno uradila?

Prevarila ga.

Ne odobravam to ii ne kažem da je to u redu ali isto tako smatram da to nije stvar zbog koje treba nekome skinuti glavu ili popljuvati mater svoje djece.

Je li to Arduana prva koja je uradila? Nije.

Je li Arduana zadnja koja je to uradila? Nije.

Po meni je prevara mnogo manje ružna nego krađa ili ubistvo. Prevara je mnogo manje štetna nego mito i korupcija od školstva do zdravstva. Ne zaboravite da  mi živimo na Balkanu gdje svako može pljunut ženu koja je bila nevjerna.

Pa zamislite samo kako će toj djeci bit dok budu odrastala a druga djeca im svakom prilikom nabijala na nos izjavu njihovog oca a mater je mater i voli se pa makar bila najveća kurva na svijetu.

Gospodinu Al Dinu bih poručio jednu stvar koju je meni moja mater govorila dok je bila živa:

" Sine poštenje se ne mjeri izmedju nogu jer smo svi tu šuplji " 

Što to nije bio gospodin i rješio to u okviru svoje porodice a ne ovako javno.

Ružan i odvratan gest.

Izjava Al Dina govori puno o njemu samom a ne o Arduani.

PS: Još jednom da napomenem da tu eventualnu prevaru apsulutno ne odobravam niti podržavam ali mi je odvratno i degutantno ovakvo oglašavanje na način kakop je to Al Dino uradio

 

Voli Vas puno ( i ne vara ) Baklava

baklava
odavno oženjen i bez potrebe za razvodom. znači ne tražim švalerku na blogu. ostalo skontajte sami

11 komentara

  1. Arduana Popušlić,vala ljepše nego Kurić.Odlučio frajer da je nogira,napad je naajbolja odbrana,neće više obaveze,mogu da shvatim,al opet pretjero je malo,mislim na štampu ali šta'š kad cilj ne bira sredstvo.Dobar advokat,guta para i riješeno za 48 h,jest skupo al jaro taj se filing ne može platiti…SLOBODA NEMA CIJENU.

  2. Prevara je užas( za prevarenog),nećudi me što je reagovao na ovaj način,njime sad vladaju emocije koje je teško kontrolisati,žao mi je njega i djece,a ona je pokazala konaćno svoje pravo lice,fuj,ja mu vjerujem i tačka.

  3. Al da je to glavna vijest na naslovnici Avaza, petkom koji je najtiražniji dan????ISto ko kad je Selma Bajrami operisala slijepo crijevo! To su te dnevno političke novosti od neizrecivog značaja.
    U pravu si, ako ništa zbog djece, a da ne kažem zbog dostojanstva, moglo je to sve proći bez medija.

Komentariši