01.09.2006

Današnji dan obilježavaju dva početka.
Počinje škola i svpj maloj raji i onima koji imaju malu raju prispjelu za školu puno sreće i zabave.
Drugi događaj koji će meni donijeti mnogo smijeha i zabave jeste zvanični početak predizborne kampanje. Kažem zvanični jer ovdje je uvijek u toku predizborna kampanja.
Ja očekujem da će sada krenuti najveći mogući napadi političara jednih na druge.
Imat ćemo priliku vidjeti sav prljavi veš a i onaj koji će se tek isprljati. Gledat ćemo uživo kako jedni na druge reže a bogami oni koji počnu gubiti mogu i ujedati. Zbog toga dajem zvanični prijedlog da se za vrijem političkih duela i sučeljavanja svim učesnicima stave brnjice ili bar povade očnjaci.
Također bih zabranio učestvovanje nezavisnih kandidata zato što su oni najopasniji. Pošto su nezavisni oni se nikog ne boje a oni koji se nikog ne boje grizu a takve onda lovci moraju odstreliti.
Javno kažem da stvarno ne znam za koga glasati jer je to sve jedna te ista organizovana banda koja će poslije izbora ponovo zajedno sjediti i dogovarati se kako zaluditi narod i ukrasti što više para.

6 Responses to “ 01.09.2006 ”

  1. Nije tačno da je to jedna dobro organizovana banda. U stvari, radi se o nekoliko slabo organizovanih bandi, ali to opet nije razlog da se ne izađe na izbore.

  2. Jutros me skoro pa probudiše sa početkom kampanje…Kontala zvati policiju da prijavim uznemiravanje reda i mira zbog glasne muzike koju proizvode stranački točkaši 🙂

  3. za koga glasati? kao i uvijek, za najmanje zlo…

  4. trebalo bi uvesti izbore u kladionice pa bi narod hrlio na izbore.

  5. jutros su osvanuli najruzniji plakati do sad. stranka za bih de uzmite kakvog dizajnera koji zna posao pa da vam napravi nesto sto je pristojno i sto se moze gledati.

  6. eee poslušajte spotove na radiu 🙂 pa bolje od svake humorističke emisije 🙂

Komentariši