Vikend ide

Još malo pa nastupa najbolji dio hefte VIKEND.Čim dođem kući svi će me spopasti s nekakvim neodložnim poslovima koji se moraju završiti hitno.Dijete će tražiti novu igračku i posjetu Pionirskoj dolini na -15 i to isključivo u subotu ujutro po mogućnosti da smo gore do 07h.Žena ko žena šoping samo čeka na nas.Kad se probam odbraniti odmah idu objašnjenja u stilu: pa nismo bili u šopingu od srijede, frižider mi se ispraznio ,vidi me nemam šta obući…itd.
Roditelji mjauču dođite dok smo živi da ne ostanemo željni unučeta.(nas više niko i ne spominje)Prijatelji zovu i nabijaju na nos otkad se nismo vidjeli.(od zadnje dženaze)Familija zove kažu dođi odavno se nismo pošteno nasmijali.Valjda im ja dođem ko humoristička serija samo bolja nego ona na TV jer kad pođeš familiji moraš ponjet i kesu.Još ako se ko u međuvremenu oženio il osunetio tek sam onda donji.A rekreacija je priča za sebe.Ako ne dođeš šutat lopte odma idu prozivke jel ti to žena ne da doć.
Nešto kontam najbolje da se vikend ukine pod hitno jer se čovjek najbolje odmori i opusti na poslu

9 Responses to “ Vikend ide ”

  1. Nije ni cudo sto te familija zove sa obzirom na tvoj smisao za humor. Ali ipak nemoj ukidati vikende. Potrebni su nam.

  2. Eh to je vec teze u tvojoj situaciji.Tu moras biti carobnjak.

  3. Tako se ponekad i osjećam jer većinu ovih obaveza uspijem i završiti samo me ne pitaj kako jer to ni ja ne znam

  4. hahahahahahaha, jebote, potrefi me stari pravo… ja kad imam slobodan dan najvishe posla uradim, jebeno ti je to..

  5. joj ovo je najbolji blog na koji naidjoh…
    i ja bih ukinuo vikend..mozda cak i petak da izbjegnem stresnu situaciju

Komentariši